Koelcel

Hey lieve lezers,

Wat leuk dat jullie weer een kijkje nemen op mijn blog. Vandaag heb ik voor jullie een review over het boek Koelcel geschreven door David Koepp. Dit boek heb ik mogen ontvangen in mijn Boox box van September. Laat ik snel beginnen, veel lees plezier!

Het verhaal
Het gaat over Roberto Diaz die bij het DRTA werkt. Hij is in 1987 op reis naar Australië gestuurd, samen met zijn collega Trini is die daar op missie gestuurd voor een speciale schimmel. Destijds hebben ze een monster van die schimmel meegenomen. Het schimmel wordt in een box gestopt en in de loop van jaren veranderd er veel. Alleen blijft de schimmel in de box diep onder de grond. Na dertig jaar gaat er in het gebouw waar het opgeslagen is. Naomi en Travis (ook wel teacake genoemd) gaan op onderzoek uit. Maar hebben geen idee dat ze zich in een levensbedreigende situatie bevinden. Roberto wordt na zijn pensioen weer eens gebeld en hij stort zich gelijk weer helemaal in het werk. Maar overleven zij het? Of is de schimmel toch sterker?

Mening!
Dit is denk het meest vage boek dat ik in tijden heb gelezen. Het is zo een gekke soort thriller, het gaat over een schimmel die de wereld wil vernietigen. Dat is toch wel echt heel apart. Ik wist ook niet echt wat ik ervan moest denken. Omdat ik dit boek ook niet zelf heb uitgekozen is het maar afwachten hoe een boek is en kan je niet echt een verwachting hebben. Naar mate ik dit boek ben gaan lezen vond ik het wel spannend worden maar ik snap er nog niks van. Ik geeft het 2 sterren, omdat er wel een spanning is maar ik er verder niks van snap. Het is wel lekker makkelijk weg te lezen dat vond ik wel fijn, de hoofdstukken waren niet heel groot waardoor je makkelijk van hoofdstuk naar hoofdstuk kan lezen. Maar ik kon hem niet lekker door lezen want ik kwam niet echt in het verhaal. Maar goed al met al het is niet een boek dat ik snel aan iemand aan zal raden. Maar een boek is uiteraard gewoon persoonlijk.

Dit was dan weer mijn mening over het boek Koelcel van David Koepp, het volgende boek dat ik ga lezen is het Schaduw jaar van Kim Liggett. Wat is jullie meest vage boek dat jullie gelezen hebben? Laat het weten in de reacties.
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: