De belofte van Pisa

Hey lieve lezers,

Welkom bij weer een nieuwe blogpost! Vandaag heb ik voor jullie een nieuwe blogpost. Over de film De belofte van Pisa. Laat ik snel beginnen, veel lees plezier!

Het verhaal
Het verhaal gaat over Sam, ook wel Samir. Zijn broer zit in het criminele circuit. Sam is de enige met een talent, hij kan geweldig trompet spelen. Zijn broer geeft hem op voor het muziek lyceum! Hij wordt toegelaten en beloofd zijn broer dat hij zijn diploma gaat halen, als eerste van de familie. Net na de belofte wordt zijn broer op gepakt en moet voor 6 jaar zitten.
Sam is omringd door Nederlanders. Zijn vrienden zien niet meer de Sam wie hij voorheen was. Wanneer zijn vader hem een ultimatum stelt is Sam er snel uit. Hij moet zijn diploma halen.

Mening!
Persoonlijk wist ik niet zo goed wat ik van de film kon verwachten. De film was heel anders dan ik mij voorgesteld had na de trailer. Ik vond hem persoonlijk een beetje langdradig. In het begin was het logisch te volgen maar halverwege ging het van de hak op de tak. Sommige verhalen hadden niet een duidelijk doel in de film. Dat was voor mij dan een tegenvaller. Verder vond ik het verhaal goed. Sam die een taleny heeft en er echt wat mee wil doen. Maar hij deed het niet voor zichzelf. Hij stond in de schaduw van zijn broer. Toen hij daar uit kon stappen was hij bevrijd. Al met al een hele sterke film, maar had niet zo lang dradig hoeven te zijn.

Dit was dan mijn mening over de film. Wanneer jullie de film hebben gezien ben ik erg benieuwd naar jullie mening!
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: