Het Koninkrijk

Hey lieve lezers,

Leuk dat jullie op mijn blog kijken. Vandaag heb ik voor jullie weer een nieuwe blogpost, dit keer een review over het boek Het Koninkrijk geschreven door Jess Rothenberg.

Het verhaal
Het verhaal speelt zich af in 2095, in fantasy park Het Koninkrijk. Alles hier is virtueel en dus “nep”. Het gaat over Ana één van de Fantasisten prinsessen van het park. Ana is een menselijke Robot, na een tragische gebeurtenis met één van haar Fantasisten zussen, met Ana dat er iets niet klopt in het park. Ze ontmoet Owen, één van de onderhoudsmedewerkers, een echt mens. Ana leert gevoelens voor hem te ontwikkelen. Ze denkt dat hij iets verbergt over haar zus, maar wat kan ze niet ontdekken.
Wanneer Owen dood is verklaard wordt Ana verdacht van de moord op hem. Er is een hele rechtszaak tegen haar, maar heeft Ana Owen vermoord?

Mening!
Dit boek heb ik ontvangen in mijn Boox boekenbox. Dan is het maar altijd hoe het gaat vallen. (Willen jullie mijn unboxing lezen? klik dan hier.) Het is weer een fantasy boek en ik had in mijn vorige boox ook een fantasy ontvangen. Bij die review heb ik al verteld dat fantasy niet mijn favoriete genre is. Maar toch ben ik me goede moed aan het boek begonnen. Eerste kwam ik niet helemaal in het verhaal, daar heb ik wel vaker last van, maar ik wilde niet opgeven en ben dus gewoon door blijven lezen. Halverwege het boek werd het spannend en ging het lezen iets makkelijker. Het boek zou ik niet zelf uitkiezen en ik zou dat ook niet erg hebben gevonden. Het was leuk om te lezen maar het boek vond ik niet geweldig.
Toch geef ik het 3 sterren en dat is puur omdat het einde mij zo heeft verrast. Dus mocht je bezig zijn en je wilt hem eindelijk niet doorlezen. Dan raad ik aan het wel te doen, het is echt een verrassend eind!

Dit was dan weer mijn review over het boek Het Koninkrijk. Wat is jullie favoriete pretpark? Laat het onder in de reacties weten!
Dikke kus,
Brit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: