Hustlers

Hey lieve lezers,

Welkom bij weer een nieuwe blogpost. Vandaag heb ik voor jullie een review over de film Hustlers. Veel lees plezier!

Het verhaal
De film gaat over Dorothy die geld moet verdienen om voor haar oma te kunnen zorgen. Ze gaat werken in een stripclub, daar ontmoet ze Ramona. Dorothy en Ramona worden beste vriendinnen en samen verdienen ze veel geld. Dan raakt Dorothy zwanger en stopt ze met dit werk. Alleen komt ze dan in geld problemen. Maar ze heeft niet alleen geen geld, maar ook haar beste vriendin is weggevallen. Als ze het allemaal niet ziet zitten gaat ze toch maar bij de stripclub werken, daar komt ze Ramona weer tegen, alleen door de crisis is alles veranderd. Maar Ramona zal Ramona niet zijn als ze daar alweer een goed idee voor heeft verzonnen. Maar is het wel een goed idee?

Mening!
Ik had bij deze film niet echt een verwachting dus dat is alleen maar goed. De hele film draait eigenlijk om vriendschap en hier is dan een goed voorbeeld van. Ik heb echt heel erg gelachen tijdens deze film. Het is een typische film die je lekker gaat kijken tijdens een film avondje met je vriendinnen gaat kijken.
Het was niet echt een voorspelbare film, er gebeurde allemaal rare dingen opeens. Alleen op een gegeven moment wist je wel hoe het einde zal zijn.
Hij draait nog in de bioscoop dis ik raad zeker aan om er nog heen te gaan met je vriendinnen.!

Dit was dan mijn review over de film Hustlers, als jullie de film hebben gezien ben ik er benieuwd naar jullie mening over de film! Laat het in de reacties achter!
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: