Gevallen

Hey lieve lezers,

Welkom bij weer een blogpost, dit keer een review over het boek Gevallen geschreven door Karin Slaughter. Laat ik snel beginnen met de review. Veel lees plezier!

Het verhaal
Het verhaal gaat over de moeder van Faith, oud leidinggevende van een politie team in Atlanta. Wanneer Faith na een cursus naar het huid van Evelyn Mitchell gaat om haar dochter op te halen, begint voor Faith de hel. Faith ziet bloed aan de muur en hoort muziek die haar moeder nooit zou luisteren. Ze belt het noodnummer en wil wachten, wanneer ze iemand op de overloop ziet lopen gaat ze naar binnen. Overal is bloed, er ligt een dode man in het washok en er zijn nog twee mannen in een slaapkamer. Die er niet levend uit komen.
Al snel komen ze erachter dat Evelyn ontvoert is, alleen is er iets vreemd aan deze ontvoering, ze vragen geen losgeld. Will gaat het onderzoeken samen met zijn meerdere Amanda, die een verleden met Evelyn heeft. Al snel komt Will erachter dat Amanda veel meer weet en het achterhoudt. Maar wat is dat precies?

Mening!
Ik heb gemengde gevoelens over het boek. Het is een super boek echt waar, maar wat ik altijd jammer vind ik dat het zo langdradig duurt. Het einde is dan altijd welk zo goed dat ik denk ‘HOE DAN?’ Daarom vind ik het lastig om een score aan dit boek te geven. Maar ik denk dat het dan 3 sterren worden. Daarbij is er dan ook eindelijk iets gebeurd tussen Will en Sara yes, het stuk romantiek, wat niet in detail verteld wordt is gebeurd en daar ben ik zeer blij mee. Verder wordt in dit boek alles in detail verteld. Bij sommige hoofdstukken zal ik zoveel dingen voor me dat ik nog net niet misselijk werd.
Mijn medeleven met Will is ook zo groot. Och wat heb ik soms met hem te doen, het voelt dan een soort van ongemakkelijk om te lezen, dit heb ik niet vaak bij boeken. Ik probeer eigenlijk wekelijks een boek uit te lezen. Alleen met de boeken van Karin gaat dat niet altijd en daarom loop ik nu achter op schema. Ik probeer dan 2x in de week een boeken review te publiceren alleen gaat dat niet altijd zo makkelijk. Maar ik ga mijn best doen!

Dit was dan mijn review over het boek Gevallen. Het volgende boek dat ik zal gaan lezen is Het Koninkrijk geschreven door Jess Rothenberg, die ik heb mogen ontvangen via The Boox.
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: