Status OK

Hey lieve lezers,

Welkom bij weer een nieuwe blogpost, dit keer een review over het boek Status OK geschreven door Mariëtte Middelbeek. Veel lees plezier!

Het verhaal
Het gaat over Femke van Weteringen die haar Co-schappen moet lopen, ze houdt een dagboek bij over de verschillende Co-schappen. Haar droom is om chirurg te worden. Bij haar Co-schap voor chirurgie leeft ze dan ook helemaal op en weet ze zeker dat ze hiervoor wil gaan. Wanneer ze dan bij Psychiatrie terecht komt en moet PRATEN met de patiënten is het voor Femke even omschakelen. Door deze Co-schap is Femke anders gaan denken, ze leert patiënten kennen. Persoonlijk en sommige laten haar dan ook niet los. Bij chirurgie zie je de patiënt niet eens. Wanneer haar jongere broertje in het ziekenhuis beland na een ongeluk, leert Femke het van de andere kant bekijken. Wil ze dan nog steeds chirurg worden of toch een andere richting?

Mening!
Het boek geef ik 2 sterren. Het verhaal was goed, maar ik vond het vervelend om het in een dagboekvorm te lezen. Het ging ook van de hak op de tak, opeens ze had een relatie met Lucas. Er zat verder niks van romantiek aan die hele relatie of daar vooraf gaand. Daarnaast vond ik het jammer dat ik niet van elk patiënt weet hoe het is afgelopen, bij sommige was ik dan wel erg nieuwsgierig.
Verder vond ik het verhaal wel goed, alleen als het minder in dagboekvorm was geschreven had ik het iets leuker gevonden. Maar dat is mijn persoonlijke mening, daarnaast had het misschien dan niet over een heel jaar kunnen duren.
Verder vind ik Mariëtte Middelbeek een super goede schrijfster en zal binnenkort zeker meer boeken van haar aanschaffen!

Dit was dan weer mijn review over Status OK. Het volgende boek dat ik ga lezen is Gevallen van Karin Slaughter.
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: