Genesis

Hey lieve lezers,

Welkom bij weer een nieuwe blogpost, vandaag heb ik voor jullie een review over het boek Genesis geschreven door Karin Slaughter. Laat ik snel beginnen, veel lees plezier!

Het verhaal!
Wanneer er na een aanrijding een zwaargewonde vrouw, die al ernstig gewond was voor de aanrijding, in het ziekenhuis terecht komt, is Will Trent gelijk betrokken bij de zaak. Hij rijd die avond naar het plaatsdelict, alleen daar mag hij niet komen van de plaatselijke politie. Will laat zich niet zo makkelijk weg sturen en vertrekt naar het bos. Daar ontdekt hij een ingegraven kamer. Hij kruipt er in en wat hij daar mee maakt is niet te geloven, hij ontdekt dat er nog een tweede slachtoffer moet zijn. Vanaf dat moment hebben ze te maken met een gek, iemand die het fijn vind om zijn slachtoffers helemaal te vernielen.

Mening!
Dit is inmiddels mijn 3e boek die ik van Karin Slaughter lees, inmiddels een soort van op volgorde. Daarnaast begin ik steeds meer verliefd op Will Trent te worden oeps… Maar goed, ik vond het verhaal wel goed, maar voor mij was het een beetje te lang dradig opgezet en het had soms meer met de personen te maken dan met de zaak. Dat vond ik erg jammer. Vandaar dat dit boek 3 sterren geef.
Het verhaal leest wel fijn weg en je verwacht de dader niet zo snel, tenminste ik niet, eigenlijk bij de laatste 100 bladzijdes begint alles een beetje op zijn plek te vallen. Dit heb ik verder met elk boek van Karin, dat je pas op het eind achter de dader komt terwijl je die persoon niet verdenkt. Vaak komen de daders ook aan het begin al voor.
Sommige dingen vond ik wel heel heftig en begon ik te denken, dit gun je niemand. Maar voor mij maakt dat een boek dan weer goed. Misschien moeten de boeken maar eens verfilmd worden, dat zal nog eens goed zijn.
Het fijne aan de boeken van Karin Slaughter is dat je heel makkelijk een beeld in je hoofd kan krijgen van een ruimte, ze legt het uit in detail maar niet te overdreven. Uiteraard begrijp ik dat iedereen een ander beeld in zijn hoofd zal krijgen.
Ondertussen ben ik een groot fan van Karin Slaughter en ben ik alweer aan het 4e boek van haar begonnen.

Dit was dan alweer mijn review over Genesis, welk boek hebben jullie al gelezen van Karin Slaughter? Laat het weten in de reacties. Het volgende boek waar jullie een review van kunnen verwachten is Status OK van Mariëtte Middelbeek.
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: