Poms

Hey leuke lezers,

Welkom bij weer een nieuwe post, vandaag heb ik voor jullie weer een nieuwe blogpost. Dit keer een review over de film Poms. Laat ik snel beginnen, veel lees pleizer!

Het verhaal
Het verhaal gaat over Martha die kanker heeft en dood gaat. Ze besluit om in een gepensioneerde wijk te gaan wonen met allemaal leeftijdsgenoten. Daar aangekomen voelt ze zicht niet direct thuis. Bij haar welkomstour krijgt ze te horen dat ze zich moet aanmelden bij een club, alleen kan ze geen leuke club vinden. Haar buurvrouw komt erachter dat Martha vroeger aan cheerleaden deed, toen bedachten ze dat ze een club opzetten om te cheerleaden, alleen is het niet makkelijk om een team op te zetten. Wanneer ze besluiten om zich op te geven voor een wedstrijd zijn zij misschien iets te grootmoedig, of gaan ze het toch rocken?

Mening!
Ja wat zal ik zeggen, ik houd van dit soort films. Daarnaast is Diana Keaton een super actrice. De film heeft gevoel voor humor en zeker ook zielige momenten.
Het verhaal is super goed in elkaar gezet, toen ik de trailer zag wist ik gewoon dat ik deze film wilde zien.
Zelf ben ik ook een groot fan van the Bookclub, is ook met oudere vrouwtjes, dus het zijn zeker films die ik leuk vind om te kijken.
De actrices hebben het super goed gespeeld, vooral Diana en Pam Grier waren super.
Ik kan niks dan positiefd over deze films zeggen, ga er zeker heen!

Dit was dan weer review. Wat is jullie favoriete film? Laat het weten in de reacties!
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: