Alles op het spel

Hey lieve lezers,

Welkom bij weer een nieuwe blogpost, vandaag heb ik voor jullie een review over het boek Alles op het spel van Sophie Hannah. Laat ik snel beginnen. Veel lees plezier!

Het verhaal
Het boek gaat over Justine, zij is verhuist van het drukke Londen naar het mooie en landelijke Devon. Wanneer ze daar een tijdje is merkt ze dat haar dochter van vrolijk en open naar verdrietig en gesloten veranderd. Ze komt er achter dat het komt doordat haar beste vriend George van school is gestuurd. Wanneer Justine verhaal gaat halen bij de school, wordt haar verteld dat George helemaal niet bestaat. Is haar dochter dan gek en ziet ze spoken. Vervolgens beginnen er rare telefoontjes te komen en Justine voelt zich niet meer veilig in haar eigen huis. Wat is er aan de hand? Heeft George te maken met de rare telefoontjes?

Mening!
Zoals jullie op de foto’s zien heb ik het boek 3 sterren gegeven. Het verhaal is mij erg tegen gevallen, niet dat ik hoge verwachtingen had maar toch. Ik heb misschien 2 weken over dit boek gedaan, puur omdat ik steeds niet verder dan 1 hoofdstuk kon lezen. Het was naar opgedeeld en het verhaal verliep niet helemaal soepel. Dit boek zal ik jullie niet aanraden.
Het las niet makkelijk weg, ik werd er gewoon geïrriteerd van, voor jullie probeer ik hem dan altijd wel uit te lezen maar het is niet van harte gegaan.
Het is erg jammer maar soms is een boek niet naar je verwachtingen en wat ik jullie wil geven is gewoon mijn eerlijke mening, als die negatief is zal ik daar altijd eerlijk over zijn.

Dit was dan weer mijn review. Welk boek is jullie heel erg tegen gevallen? Laat het weten in de reacties. Het volgende boek dat ik ga lezen is Genisis van Karin Slaughter.
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: