A rainy day in New York

Hey lieve lezers,

Welkom bij weer een nieuwe blogpost, vandaag heb ik voor jullie een review over de film a rainy day in New York. Laat ik snel beginnen, veel lees plezier.

Verhaal
Het gaat over Asleigh en Gatsby. Asleigh heeft een interview met Roland Polland een van de grootste filmmakers van Amerika. Ze gaat samen met haar vriendje Gatsby naar New York. Gatsby komt uit New York en wil Ashleigh alles laten zien, haar naar de duurste restaurants en hotels meenemen. Alleen krijgt Ashleigh de magische kans om een scoop voor de schoolkrant en laat Gatsby volledig links liggen. Gatsby komt een oude bekende tegen die bezig is met een film, hij moet een zoen scene opnemen met het jongere zusje van zijn jeugd vriendin. Aangezien Ashleigh hem links heeft laten liggen besluit ze met Shannon de dag door te brengen, zij blijkt niet het vervelende zusje te zijn.

Mening!
De film is heel erg tegengevallen. Het ging van de hak op de tak. Het voelde een beetje alsof je halverwege in slaap was gevallen en toen weer er in kwam en je er niks meer in volgen. Bij de trailer had ik niet echt verwachtingen en leek het me een beetje een vage film, maar een trailer is maar een 2 minuten aan scenes van een film van anderhalf uur.
Ik had via de trailer de film wel leuker of grappiger verwacht, dat was helaas niet zo. Voor mij was deze film helaas een teleurstelling.

Dit is dan weer mijn review. Hebben jullie de film gezien? Laat jullie mening gerust achter in de reacties!
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: