Vervloekt

Goedendag lieve lezers,

Welkom bij weer een nieuwe post, vandaag heb ik voor jullie een review van het boek Vervloekt, geschreven door Mel Wallis de Vries. Laat ik snel beginnen, veel lees plezier!

Het verhaal
Drie vriendinnen gaan samen op vakantie naar de Ardennen, het huis waar zij in komen heeft een verleden. Een aantal jaar geleden zijn er 4 Nederlandse meiden heen gegaan. Er gebeurde die tijd van alles in het huis, wat er precies gebeurd is weten ze niet, (dan moet je Vals lezen, dan weet jij het wel) wat ze wel weten is dat er 3 van de 4 gewond zijn geraakt. Is het huis vervloekt en overkomt hen het zelfde? Of is er iets anders aan het huis. Wat ik wel kan vertellen is dat er maar 2 van de 3 levend naar huis zal keren.

Mening!
Het is geen geheim dat ik zeg dat ik door Mel Wallis de Vries een aantal jaar geleden mijn liefde voor lezen heb terug gevonden. Als kind las ik veel en toen een aantal jaar is dat weggegaan. Maar sinds ik de boeken van Mel Wallis de Vries heb ontdekt, een jaar of 4 geleden is het weer helemaal terug.
Nu verder over het boek. Het verhaal is een vervolg op Vals, ook een boek van Mel. Ik vind het echt leuk dat er een kort vervolg is gemaakt, na de musical en de film is het ook wel nodig. Ik vond het verhaallijn leuk en knap dat er zoveel details wordt verteld in een korte periode. Het boek is namelijk een kort verhaal het heeft 58 bladzijdes en toch zit er een goed lopend verhaal in met een duidelijk begin en een duidelijk eind.
Mijn complimenten naar Mel, ik kan niet wachten tot Zwijg, haar nieuwe boek, uit komt!!

Dit was dan weer mijn review van het boek Vervloekt, het volgende boek dat ik ga lezen is Alles op het spel, geschreven door Sophie Hannah. Hebben jullie ooit iets engs meegemaakt op een vakantie met vriendinnen, laat het in de reacties weten.
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: