Versplinterd

Hi lieve lezers,

Leuk dat jullie een kijkje nemen bij mijn nieuwe blogpost, vandaag een review over het boek Versplinterd van Karin Slaughter. Ik zal snel beginnen, veel lees plezier!

Het verhaal
Het verhaal gaat over de agenten Will Trent en Faith Mitchell, die samen 2 moorden en een ontvoering moeten oplossen. Wanneer Abigail Campano thuis komt van tennissen ziet ze dat er is ingebroken. Ze rent naar boven en ziet daar het lichaam van haar dochter liggen, dood. Er staat een jongen bij en zij denkt dat hij het allemaal gedaan heeft. Ze vermoord de jongen, later komt ze erachter dat hij er niks mee te maken heeft en hij ook in de val is gelokt door de moordenaar. Het is een behoorlijke opgave voor Will en Faith, voor de ontvoering is het een race tegen de klokt. Gaan ze het meisje nog levend terug kunnen vinden?

Mening!
Dit is mijn tweede boek die ik van Karin Slaughter heb gelezen, ik moet zeggen dat ik dit verhaal interessanter vond dat het verhaal van Verbroken. Het is een dik boek met weinig hoofdstukken, wat ik al eerder in mijn vorige review heb verteld, dit betekend dat het grote hoofdstukken zijn en dat vind ik wel erg vervelend. Want ik lees graag van hoofdstuk naar hoofdstuk, in dit boek heb ik af en toe moeten stoppen halverwege een hoofdstuk.
Het is wel een spannend boek, je verdenkt iedereen behalve de dader, dat vind ik altijd heel goed aan de boeken. Inmiddels heb ik 6 boeken van Karin om mijn boekenplank staan en heb ik er twee gelezen, dus ik heb nog wat boeken te gaan.
Wanneer je van misdaad houdt, dan raad ik deze boeken zeker aan. Heerlijk!

Dit was dan weer mijn review over het boek versplinterd van Karin Slaughter. Wie is jullie favoriete misdaadboeken schrijver(ster)? Laat het onder in de reacties weten. Het volgende verhaal dat ik ga lezen is Vervloekt van Mel Wallis de Vries.
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: