Scary stories

Goedendag lieve lezers,

Wat leuk dat je kijkt op mijn blog. Vandaag heb ik voor jou een review over de film Scary stories. Laat ik snel beginnen, veel lees plezier!

Het verhaal
Het verhaal gaat over 4 vrienden die samen op Halloween een spookhuis met een verleden betreden. Het oudelijk huis van Sarah Bellows, zij schreef haar duistere verhalen op in een boek. Wanneer Stella het boek in Sarah haar oude slaapkamer vindt is ze te nieuwsgierig en neemt het mee naar huis. Die avond stond er een nieuw verhaal in, vers geschreven. Het ging over Tommy, een populaire jongen van school. Wanneer Tommy de volgende ochtend vermist is, zit het Stella niet lekker en besluit het boek terug te brengen naar het huis. Wanneer ze thuis komt en Ramón met het boek in zijn handen in haar slaapkamer staat klopt er iets niet. Opeens begint het boek uit zichzelf een verhaal te schrijven, over Stella haar beste vriend Auggie. Niemand is veilig voor het boek van Sarah Bellows.

Mening!
De film geef ik 3,5 ster. Het verhaal was goed en het was goed gemaakt. Qua engheid vond ik het wat minder, nu wordt ik niet snel bang van een thriller-horror maar deze viel daarin wel tegen. Daarnaast ben ik er alleen heen gegaan en had ik niet veel schrik momenten.
Hij is net iets minder spannend dan Insidious. Misschien dat je dan kan vergelijken.
Er zaten zeker wel spannende stukken in en heb zeker af en toe een moment gehad dat ik met ingehouden adem zat te kijken. Alleen vond ik dat het wanneer je dacht nu wordt het spannend dat het te lang niet eng was en dan opeens wel. (Lekker duidelijk). Dat vond ik dan wel weer een tegenvaller.
Verder is het een heerlijke film om een beetje te griezelen tijden een film avondje met je beste vriend(inn)en.

Dit was dan weer mijn review over de film Scary Stories. Waar ligt jullie grens bij horror/thriller? Laat het weten in de reacties.
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: