Gelukkig worden doe je zo (en zij kunnen het weten)

Een hele goede dag lieve lezers,

Welkom bij weer een nieuwe blogpost. Vandaag heb ik voor jullie een review van het boek Gelukkig worden doe je zo (zij kunnen het weten), geschreven door mijn favoriete televisie maker Jan Versteegh.

Mening!
Net als het boek van Mark Manson en Noor de Groot, zit hier niet echt een verhalende tekst in. Daarom schrijf ik alleen mijn mening.
Al heel lang ben ik fan van Jan Versteegh, wanneer dit is op komen zetten? Geen idee, volgens mij was het bij Expeditie, ondertussen heb ik bijna al zijn series/programma’s gezien. Toen hij dan ook een boek had geschreven moest ik die uiteraard lezen.
Het is een heerlijk boek om te lezen, Jan interviewt namelijk bekende/onbekende personen/families. Het fijne is dat elk interview je weer een andere kijk op het leven geeft.
Het boek is geen zelfhulpboek wat Jan zelf zegt. Maar toch leer je het leven op andere manieren te bekijken, tenminste dat is wat ik er uit haal.
Door de verhalen van verschillende mensen te lezen, leer je dat iedereen ergens anders zijn geluk vandaan haalt. De ene heeft dat door het verwisselen van een baan, de ander door met vrijheid te lezen, weer een ander door veel geld te hebben en weer een ander door met zo weinig mogelijk te leven.
Iedereen heeft een eigen verhaal met een andere kijk op het leven. Je leert de mensen in het boek, met name de bekende mensen, op een andere manier. Dat vind ik leuk aan het boek, het leert mij ook dat wanneer je een droom hebt dat je die gewoon moet na jagen. En dat is dan precies wat ik ga doen. Ik ga beginnen met een boek schrijven, dat is iets wat ik van kleins af aan al leuk vind. Lekker verhaallijnen bedenken, alleen was ik altijd een beetje bang om het te doen. Maar ik ga het nu gewoon door zetten, dus jullie zullen binnen kort dan een boek van mij kunnen verwachten!
Ik raad het boek zeker aan, het boek is voor elke leeftijd, er zit voor ieder wat wils in. Natuurlijk vind je niet elk verhaal even interessant maar dan lees je hem maar toch!

Dit was dan weer mijn review over het boek Gelukkig worden doe je zo. Het volgende boek die ik ga lezen is En wat maakt jullie gelukkig? Laat het onder in de reacties achter!

Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: