Single & Sexy

Dag lieve lezers,

Welkom bij weer een nieuwe blogpost, vandaag heb ik weer een nieuwe boek review. Dit keer over het boek Single & Sexy van Mariëtte Middelbeek. Een heerlijk boek voor aan het zwembad of op het strand.

Het verhaal
Charlotte wordt 29, een aantal dagen voor haar verjaardag maakt haar vriend Kars het uit. Aangezien Charlotte niet veel geluk heeft in de liefde, maakt ze zich er niet teveel zorgen om. Tot ze erachter komt dat haar hele rekening door hem geplunderd is. Ze zit tot haar oren in de schulden. Wanneer ze zo zuinig moet leven en er een aantal keer per maand een deurwaarder voor de deur staat vind Charlotte dat het anders moet. Ze plaatst een advertentie op Marktplaats voor gezeldschap, voor mensen die het zat zijn om de vragen te horen waarom zij geen vriendin hebben. Charlotte is de uitkomst voor die mensen. Binnen een aantal maanden heeft ze al een aantal vaste ‘klanten’. Maar dan krijgt ze opeens vreemde en bedreigende Sms’jes, is dan niet iedereen het eens met haar keuze?

Mening!
Dit is een heerlijk zomerboek, ja ik weet dat de zomer al inmiddels ten einde is maar er zullen misschien nog een aantal van jullie op vakantie gaan, anders voor volgend jaar. Als je niet kan wachten tot volgend jaar is het ook een heerlijk boek bij een lekker warm bad hoor!
Het boek is heerlijk weg te lezen, volgens mij binnen een paar dagen heb ik het uitgelezen. Elke keer wil ik door lezen want wat gebeurt er nou meer in het leven van Charlotte. Soms lees ik alleen in de trein, bed voor het slapen gaan of in bad, dit boek heb ik ook een aantal keer op de bank gepakt wat voor mij doen een zeer goed teken is. Het is een heerlijk romantisch boek met een snuifje spanning erbij. Want van wie komen de sms’jes.
Soms vond ik het jammer dat je niet elke deed te weten kwam. Dat ze een boeking had en vervolgens is de boeking al geweest. Dat vond ik wel erg jammer aan het boek. Maar het is ook niet interessant als elke date hetzelfde is en het iedere keer hetzelfde beschreven wordt, dat is dan een beetje dubbel.
Ik zou zeggen als je van heerlijke meiden boeken houdt, ren naar de winkel of naar een online webwinkel natuurlijk om het te bestellen. Heb je nou geen bad, koop hem voor volgend jaar zomer!

Dit was dan weer mijn review van Single en Sexy, het volgende boek dat ik ga lezen is . Wat was jullie favoriete boek van de zomer? Laat het onder in de reacties achter!

Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: