Lion King

Hey lieve lezers,

Welkom bij weer een nieuwe blogpost, vandaag heb ik voor jullie een review over de film Lion King! Laat ik snel beginnen met de review, veel lees plezier.

Het verhaal
Iedereen kent het verhaal van de lion king wel, maar voor de weinig mensen die hem niet kennen hier even in het kort.
Simba is de opvolger als Leeuwenkoning, zijn vader probeert hem de gevaren het koninkrijk mee te geven. Alleen is Simba erg eigenwijs en gaat graag avontuur uit. Hij komt in verschillende problemen en gevaren, bij een van die gevaren komt zijn vader om het leven. Simba denk dat het zijn schuld is en vlucht. Hij ruilt zijn toekomstige koninkrijk in voor de jungle.

Mening
Het zelfde verhaal als bij Aladdin, ik keek nooit naar Disney films, behalve Brother Bear die vond ik geweldig. Dus ik ben blij dat vanaf nu, veel disney films verfilmd worden. Gelukkig ging ik met een vriendin die de film ook nog nooit heeft gezien, dus was ik niet zo loser!
Maar nu mijn mening over de film, ik vond het een top film, mijn verwachtingen waren niet hoog, dus ze zijn zeker overtroffen. Stiekem heb ik wel een traantje gelaten toen Musafa doodging. Maar er zat veel humor in en ik vond oprecht dat de film mooi en goed in elkaar is gezet. Al waren de dieren niet echt, want dat kan gewoon niet, ik geloofde het echt. Toen Simba en Nala klein waren , ik wilde ze mee naar huis nemen zo schattig.
Het contrast tussen film en muziek vond ik erg prettig, wanneer er om de 3 minuten film een liedje start wordt ik daar erg geïrriteerd. Ik heb hem in 3D gezien, ik vond het precies goed het contrast ervan. Ik raad wel aan wanneer je hem in 3D kijkt om goed in het midden te gaan zitten, wij zaten een beetje aan de zijkant en dan is het toch een ander effect.
Ik zal er zeker heen gaan, overigens denk ik dat de meeste van jullie toch al zijn geweest haha.

Dit was dan weer mijn review over de film Lion King, wat vonden jullie van film? Laat het in de reacties achter.
Dikke Kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: