Dolores Dolly Poppedijn

Goede dag lieve lezers,

Wat leuk dat jullie weer een kijkje nemen op mijn blog. Vandaag heb ik voor jullie mijn review over het boek Dolores Dolly Poppedijn geschreven Thomas Olde Heuvelt. Tevens is dit boek het boekengeschenk voor de spannende boekenweek 2019. Veel lees plezier

Het verhaal
Het verhaal gaatover Charlotte die haar dochter Dolores aan de dood verliest. Alleen kon zij niet leven met haar dood. Ze is een poppenmaker en ze doet alsof de poppen Dolores zijn, ze koopt een pop die exact lijkt en denkt dat wanneer ze maar doet alsof Dolores ziel hier nog ergens zwerft die pop tot leven kan komen. Maar het is meer dan verdriet, het is een obsessie en hoever kan je gaan met deze obsessie?

Mening!
Ik ben wel van de spannende boeken maar dan niet van dit verhaal. Bij elke bladzijde die ik las kwamen er nog meer vraagtekens in mijn hoofd, hoe is Dolores dood gegaan? Is die pop nou echt tot leven gebracht? Bij veel van deze vragen waren geen antwoorden te vinden, wat mijn hoofd niet aan kan en ik hierdoor het verhaal niet kan afsluiten. Ook zitten er voor mij iets teveel nare beelden in, niet de illustraties die top gemaakt zijn maar ik ben een Beeldlezer (is dit een woord?) en dat kan in dit boek nogal naar zijn. Verder vind ik dat Thomas wel een goede schrijfstijl heeft alleen is het niks voor mij, wat uiteraard kan want daar hebben we meningen voor. Gelukkig zijn er andere mensen die dit wel helemaal geweldig vinden. Maar voor mij is het het niet, uiteraard heb ik hem uitgelezen en dat was ook niet moeilijk, het had namelijk maar 90 pagina’s. Overigens vind ik het altijd knap dan mensen in 90 pagina’s toch maar even een verhaal kunnen schrijven.
Aangezien het een boekengeschenk is heb ik hem gekregen bij de andere boeken die ik gekocht heb en ik weet niet of hij ook daadwerkelijk te koop is?

Dit was dan alweer mijn review over dit verhaal, het volgende boek dat ik ga lezen is verbroken van Karin Slaughter! Hebben jullie dit boek(je) ook gelezen? Dan hoor ik uiteraard jullie mening!
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: