Vertrouw op mij

Hey lieve lezers,

Welkom bij weer een nieuwe blogpost, vandaag heb ik voor jullie een nieuwe blogpost. Het is een review van het boek Vertrouw op mij, het zesde deel van de Wacht op mij serie van Jennifer L. Armentrout. Laat ik snel beginnen, veel lees plezier!

Verhaal
Jillian die al van kleins af aan verliefd is op Brock heeft hem in jaren niet gezien. Wanneer ze denkt dat ze hem niet meer zo aanbid duikt hij weer op in haar leven. Ze wil zich er niet aan toegeven, helemaal niet na haar tragische geschiedenis met hem. Alleen kan ze niet om hem heen en laat ze zich toch vallen voor zijn charme, maar kan ze de geschiedenis vergeten?

Mening!
Denk niet dat het jullie verbaasd als ik zeg dat ik dit boek top vond, als jullie al langer op mijn blog kijken weten jullie dat ik fan ben van de wacht op mij serie, wederom heeft dit boek mij ook weer doen verbazen. Dit verhaal speelde zich een aantal jaar later af dan de andere vijf delen. Het is een jaar of 6 later. Wat ik leuk blijf vinden in de verhalen is dat de personages van de vorige delen alsmaar terug komen in de andere delen. Zo blijf je op de hoogte van de andere personages. (Het klinkt nu net of je ze persoonlijk kent). Het is niet mijn favoriete boek van de wacht op mij serie. Dat is denk kies voor mij! Dat verhaal vond ik vet leukst. Maar je moet dit boek lezen om de serie af te maken. Anders blijft er toch een deel hangen waar je vraagtekens bij hebt.

Dit was dan weer mijn post, hebben jullie ook de wacht op mij serie gelezen, dan ben ik benieuwd naar jullie favorietste boek van de serie. Laat die vooral achter in de reacties! Het volgende boek dat ik ga lezen is….

Dikke kus,

Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: