Aladdin

Goedendag lieve lezers van mijn blog,

Leuk dat jullie een kijkje nemen op mijn blog. Vandaag heb ik voor jullie een review over de film Aladdin. Laat ik snel beginnen. Veel lees plezier!

Het verhaal
Iedereen kent het verhaal van Aladdin wel, maar toch.
Aladdin is een arme jongen die zijn eten bij elkaar weet te rapen met stelen. (Niet het beste voorbeeld), de hele stad kent hem en zit hem dagelijks op zijn hielen. Hij ontmoet de knappe prinses Jasmine, hij weet haar paleis binnen te dringen, alleen wanneer hij weg wilt gaan weet Jafar hem te onderscheppen en mee te nemen. Jafar wil Sultan worden, alleen heeft hij daar voor de magische lamp nodig. Het is tot nu toe niemand gelukt om de lamp te pakken zien te krijgen. Hij stuurt Aladdin de grot in, hij weet wel de lamp te pakken. Wanneer hij door heeft dat Jafar hem alleen gebruikt heeft, weet hij via zijn steel kunsten de lamp voor zich te winnen. Daar komt Genie uit, Aladdin weet dat hij alleen mag trouwen als hij een prins is, dan komt een geest uit een lamp hem heel goed van pas.


Mening!
Als eerst wil ik zeggen dat het echt een super leuke film is, vroeger heb ik niet veel disney films gezien (don’t judge me), ik hield nooit echt van tekenfilms, nog steeds niet. Dus dat alle disney films worden verfilmd in real life, komt mij goed uit. Ik kende het verhaal een beetje maar heb de film dus nooit gezien. Hierdoor was het voor mij ook een nieuwe film en heeft hij mij weten te verassen.
Ik blijf het knap vinden, in een tekenfilm kan je alles zo gek maken als je maar wilt. Dat moet je dan ook maar even met goede special effects na weten te bootsen. Dat is naar mijn weten goed gelukt.
Het is een drukke film en er gebeurd veel. De film duurt best lang, net zo lang als Midsommar, maar bij deze film heb ik geen last gehad van dat hij zo lang duurde. Het was geen lange zit voor mijn gevoel, dat vind ik altijd wel prettig!
De film draait nog maar even in de bioscoop, als je hem wilt zien zal ik daar zeker snel mee zijn en ik raad hem aan zeker in de bioscoop te kijken want dan is die denk het leukst. De film krijgt van mij 4 sterren!!!

Dit was dan weer mijn review over de film Aladdin. Wat is jullie favoriete disney film? Die van mij 101 dalmatiërs. Laat het antwoord in de reacties achter.
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: