Kies voor mij

Hey lieve lezers,

Welkom bij een nieuwe blogpost, vandaag heb ik voor jullie weer een nieuwe boek review. Dit keer over het boek Kies voor mij van Jennifer L. Armentrout, dit is he 5e deel van de Wacht op mij boekenreeks. Laat ik snel beginnen. Veel lees plezier!

Het verhaal
Het verhaal gaat over Stephanie en Nick, beide geen ervaring in een relatie en waren van plan om alleen een gezellige avond te beleven. Maar die avond had grote gevolgen, Stephanie blijkt zwanger te zijn van Nick.
Nick die nooit na de seks het meisje terug zag vond het dan ook moeilijk dat Stephanie na de seks terug kwam bij Mona’s, de bar waar Nick werkt, maar is dat omdat het zijn regel is of voelt hij meer voor Stephanie dan hij eigenlijk dacht.
Wanneer Stephanie erachter komt dat ze zwanger is en het Nick verteld, geeft hij een reactie die ze niet van hem heeft verwacht. Ze zitten aan elkaar vast door de baby. Maar is dat zo erg?

Mening!
Het is geen groot geheim dat ik een groot fan ben van de schrijfstijl en boeken van Jennifer, na de eerste 4 delen geluisterd en gelezen te hebben is dit 5e deel ook weer een goed verhaal. Dit boek heb ik denk het snelst uitgelezen en speelde af in een korte tijdzone. Ik vond het leuk dat Stephanie die in het 1e en 2e deel een kleine rol speelt in het 5e deel een hoofdrol heeft, in het 3e en 4e deel komt zijn niet zoveel meer voor en ik had ook niet verwacht dat ze terug zou komen. In het 1e en 2e deel dacht ik dat zij echt een bitch was maar dat is wel veranderd. Nick die een vage gast was in het 3e en 4e deel heb ik ook steeds beter leren kennen.
Dat het in dit boek niet allemaal goed gaat vind ik ook fijn, dat is wel een beetje realistisch. Want ja er is nergens op deze aardbodem waar een stad/dorp vol te knappe en te perfecte jongens/mannen wonen (als deze er wel is, hoor ik graag waar die te vinden is!).
Cam en Avery die in het 1e deel de hoofdpersonen waren, waar dit verhaal allemaal begon, spelen een grotere rol in het boek.
Ach ja iedereen moet de boeken van Jennifer lezen, dus hup naar de winkel of het internet en bestel de boeken.

Dit was dan weer mijn review van het boek Kies voor mij. Hier vinden jullie dan ook de volgende review van het boek in mijn hoofd geschreven door Sharon M. Draper. Dit boek zat in mijn BOOX box van Juli Wat is jullie favoriete boekenserie? Laat het in de reacties achter!

Dikke Kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: