Midsommar

Hey lieve lezers,

Welkom bij weer een nieuwe blogpost, dit keer weer een film. De film Midsommar draait nu in de bioscoop en ik was reuze benieuwd naar de film. Veel lees plezier.

Het verhaal
Het verhaal gaat over Dani, zij heeft haar ouders en haar zusje verloren. Ze is ontroostbaar, haar vriendje en zijn vrienden gaat voor de vakantie naar Zweden. Ze nodigen Dani uit en ze gaat mee. Ze komen aan in Zweden, ze gaan naar een commune, daar is hun vriend Pelle op gegroeid. Al snel merken ze dat er van alles mis in bij die Commune, maar je komt er niet makkelijk weg.

Mening!
Ik ga gewoon eerlijk met jullie zijn, ik vond het echt een hele slechte film. Nee ik zou hem niet aanraden, mijn verwachtingen waren zo hoog. Aan het eind van de film was iedereen een beetje van slag want niemand snapte het. Het zou een horror/thriller zijn maar ik merkte er vrij weinig van, er zaten een paar scènes in die niet echt prettig waren om te zien maar niet wereld schokkend.
Er zat niet echt een lopend verhaal in, ik dacht iedere keer nu ga ik het snappen maar dat lukte ook niet echt. De film duurde ook vet lang, bijna 3 uur, dat is lang als er geen logisch verhaal in zit!
Raad ik de film aan Nee! Uiteraard is een film persoonlijk en haalt iedereen er iets anders uit. Maar niet alleen Kim en ik waren een beetje in de war, de hele zaal bijna. Als je wil gaan moet je lekker gaan, ik zal je niet tegenhouden. Maar ik heb je wel gewaarschuwd!
Vonden jullie de film wel geweldig, of snappen jullie het verhaal? Kan je het dan alsjeblieft uitleggen in de reacties!

Dit was dan mijn review over de film, het spijt me dat ik een slechte review moest schrijven, maar niet elke film kan naar je verwachtingen zijn. Het enige wat ik voor jullie wil is een eerlijke review en die geef ik bij deze. Volgende review is hopelijk leuker.
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: