Tristan + Izzy

Dag lieve lezers,

Wat leuk dat jullie weer een blogpost van mij lezen. Dit keer heb ik het boek Tristan + Izzy, geschreven door Shannon Dunlanp. Deze heb ik in de Themaboox ontvangen. Alles over de unboxing kun je hier lezen. En laat ik nu snel beginnen met mijn post.

Het verhaal
Het verhaal gaat over Izzy die verhuist van Manhattan naar Brooklyn. In Brooklyn is haar gezin het enige blanke gezin. Ze ontmoet Tristan, een schaakwonder die onder leiding van zijn neef illegale wedstrijden speelt voor geld. Wanneer ze elkaar ontmoeten is het liefde op het eerste gezicht. Maar hun relatie is niet gemakkelijk, wanneer de neef van Tristan ook verliefd op Izzy blijkt te zijn komen er steeds meer problemen. Blijft hun liefde voor altijd, of worden ze gescheiden van elkaar.

Mening!
Dit boek zat in mijn Thema Boox, zoals ik al had verteld. Wanneer het er niet in had gezeten had ik het boek denk niet gelezen. Toen ik de achter kant las, was ik niet verkocht, ik kreeg een beetje een Romeo en Julia gevoel. Dat was het eigenlijk absoluut niet, het was een mooi verhaal, ik heb er niet bij moeten huilen. Het is echt een goed boek, vind ik het geweldig nee, maar het is heerlijk om te lezen. Mocht je nog op vakantie gaan, neem hem dan zeker mee. Heerlijk aan het zwembad of aan het strand.
Het had een onverwacht eind, dan heb je voor mij een goed boek geschreven. Wanneer je na het eerste hoofdstuk het eind al weet, is het niet meer leuk om te lezen. Bij dit boek was dat zeker niet, ik had het niet aan zien komen.
Het boek werd door Izzy’s verteld, als in het verleden. Wanneer je uit Tristan of Brianna (Vriendin van Izzy) las, was het wel in het heden. Ik weet niet wat ik moet zeggen, maar het las heel lekker weg. Stiekem hoop ik dat het verfilmd word, want het is een goed verhaal en het speelde ook al in mijn hoofd zo af.

Dit is dan mijn review. Het volgende review gaat over Kies voor mij, van Jennifer L. Armentrout. Geloven jullie op liefde op het eerste gezicht? Laat het in de reacties achter!
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: