Qui m’aime me suive

Goedendag lieve lezers,

Vandaag heb ik voor jullie weer een nieuwe blogpost. Een review over de film Qui m’aime me suive. Laat ik snel beginnen, veel lees plezier!

Het verhaal
Het verhaal gaat over het echtpaar Gilbert en Simone, en hun goede vriend en buur Etienne. Etienne vertrekt naar een andere plaats en verlaat daarbij ook zijn liefde Simone, Simone gaat namelijk ook met Etienne alleen weet Gilbert daar niks van. Gilbert en Simone hebben flinke geldproblemen en ook een flinke schuld. Na een ruzie vertrekt Simone en laat niks van zich horen. Alleen op dat moment is er iets met hun dochter Nathalie, waar Gilbert al jaren ruzie mee heeft. Haar zoon Terence moet naar zijn grootouders en komt bij Gilbert terecht. De twee kunnen het in het begin niet goed met elkaar vinden, maar ze hebben samen één missie. Dat is om Simone te vinden.

Mening!
Eigenlijk heb ik niet echt een mening over de film, het was een oké film. Verder niet erg boeiend. Daarnaast vindt ik het ook irritant dat het Frans gesproken is, op één of andere manier kan ik daar niet goed tegen, ik wist overigens dat het Frans gesproken was maar ik had meer verwachtingen van de film. Het was voor mij een beetje te langdradig. Erg jammer vind ik dat. Zal ik hem dus aanraden, nee. Daarnaast denk ik dat het voor jullie, als ik de juiste doelgroep in gedachte heb, het ook geen interessant verhaal vinden. In de zaal zat dan vooral 50+, waar niks mis mee is maar dan zie je wel wat voor doelgroep de film trekt.
Er zaten zeker wel leuke en grappige stukjes bij dus de hele film afkraken wil ik ook weer niet doen. Maar het was het net niet.

Dit was dan mijn review van Qui m’aime me suive. Wat vinden jullie van een andere taal, naast Engels, gesproken tijdens een film? Laat jullie mening hierover achter in de reacties!

Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: