In mijn hoofd

Hey lieve lezers,

Welkom bij weer een nieuwe blogpost, vandaag heb ik voor jullie mijn review voor het boek In mijn Hoofd, geschreven door Sharon M. Drapper. Dit boek heb ik in mijn Boox pakket gehad. Willen jullie hier alles over lezen, klik dan hier. Laat ik nu snel beginnen met de review.

Het verhaal
Het gaat over Melody, zij is geboren met cerebrale parese, hierdoor kan zijn niet praten, niet lopen, niet schrijven. Eigenlijk kan ze bijna niks. Wat ze wel heel goed kan is dingen onthouden, ook wel een fotografisch geheugen genoemd. Ze onthoud alles. Er is van alles met haar mis lichamelijk. Maar geestelijk is ze heel sterk, Melody is een slim meisje, de slimste van de klas. Alleen wil niet iedereen dat zien. Wanneer Melody, door de geweldige technologie van deze tijd, opeens een stem krijgt is niet iedereen daar zo tevreden over.

Mening!
Doordat ik dit via the Boox heb mogen ontvangen is het maar afwachten of het verhaal je trekt. Maar dit verhaal heeft mij zeker getrokken. In het begin liepen al haar levensjaren (voor mijn gevoel dan) een beetje door elkaar, wat voor mij heel ingewikkeld lezen was. Dat vond ik erg jammer. Uit eindelijk toen we op 1 punt in het verhaal aankwamen werd ik mee gezogen door het leven van Melody, wat naar mijn weten geen prettige situatie is, ik zou niet graag in de schoenen van Melody willen staan. Het niet kunnen uiten wat je denkt, dat lijkt me zo lastig, je zit vast met je gedachte en kan niemand die laten weten. Dat lijkt mij zooooo frustrerend.
Het is een ontroerend verhaal over hoe een gehandicapt meisje, graag een normaal meisje wenst te zijn. Ik raad het boek iedereen aan!

Dit was dan alweer mijn boek review, hopelijk vonden jullie het weer leuk. Hebben jullie je Boox box al besteld. Er kan weer besteld worden voor augustus. Wees snel!
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: