The Boox Unboxing #ThemaBoox

Goedendag lieve lezers,

Welkom bij weer een nieuwe post. Vandaag heb ik voor jullie een nieuwe Unboxing, dit keer van een Thema boox van TheBoox. De YA NL Juli summer romance. Ik was zo hyped hierover dus here we go! Veel lees plezier.

Wat is the Boox?
The Boox in een abonnement waarbij je elke maand een boek in het door jou gekozen genre ontvangt. Je kan kiezen voor één boek (single boox) en dat is €25,99 per maand of twee boeken (double boox) dat is €41,99 per maand. Je kan voor één keer een boek bestellen, voor een kwartaal, een half jaar of een jaar.
Je kan kiezen uit de volgende genres, Roman, Feelgood, Thriller, Young Adult NL, Young Adult ENG, Kids en dan heb je nog een de mysterybox, dat inhoud dat het elke maand weer een verrassing welk genre je ontvangt.
Naast boeken ontvang je een leuke goodie en een boeklegger.

Welke Boox heb ik besteld?
Normaal bestel ik de the Single Boox voor 3 maanden met het genre Young Adult NL. Maar dit keer was er een Thema boox en die wilde ik ook even proberen. De kosten hiervan waren €39,99. Afgelopen winter hadden ze ook een special, dus nu ik deze heb uitgepakt kan ik niet wachten tot het winter is, in de hoop dat ze er dan weer 1 hebben.
In de thema boox ontving ik één roman, en heel veel goodies. Verder lees je hieronder!

The unBOOXing
Het verhaal
Izzy is een ambitieuze 16-jarige die arts wil worden. Wanneer ze met haar ouders en tweelingbroer naar Brooklyn verhuist, waar ze de enige blanke familie zijn, voelt ze zicht daar ver verwijderd van de wereld die ze kent. Bovendien begrijpt ze steeds minder van haar broer, die van haar weg lijkt te drijven.
Dan ontmoet ze Tristan.
De 16-jarige Tristan is een schaakwonder en woont bij zijn tante in Brooklyn. Zijn oudere neef Marcus helpt hem geld te verdienen met schaakwedstrijden. Izzy en Tristan vallen als een blok voor elkaar. Maar algauw raken ze betrokken bij een gewelddadig conflict tussen Marcus en Izzy’s broer. En dan is er ook nog een geheim dat hen dwingt tot het onmogelijke.

Goodies
Er zaten in deze boox veel goodies, en hele leuke goodies zaten er tussen, we hadden een waaijer, die ook in de boox van Juli zat, nu heb ik er twee en met de mooie dagen die er aankomen, komen die goed van pas. Daarnaast zaten er lekkere snoepjes tussen, boekenleggers en een heerlijk geurkaarsje. De leukste goodie vind ik de Bookstagram Cards, hier zitten super leuke kaartjes tussen die jullie binnenkort meer op mijn Instagram zullen zien. (Volg je mij nog niet op instagram. Klik dan hier)

Dit was dan weer mijn unboxing. In augustus zullen jullie weer een gewone unboxing krijgen, maar ik ga nu eerste dit boek uitlezen. Dus daar vinden jullie binnenkort ook een review van. Welk boek is voor jou deze zomer HET boek? Laat het onder in de reacties weten.
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: