A dog’s Journey

Dag lieve lezers,

Welkom bij weer een nieuwe blogpost, vandaag heb ik voor jullie een review van de film A dog’s Journey. Laten we snel beginnen, veel lees plezier!

Het verhaal
A dog’s journey gaat over de honden ziel van Bailey, die op gegroeid is bij zijn baasje Ethan. Ethan heeft een klein dochter CJ, op jonge leeftijd neemt de moeder, schoondochter van Ethan, CJ mee naar de grote stad en laat Ethan en zijn vrouw alleen achter. Bailey wordt oud en is ziek. Ethan vraagt hem om terug te komen en voor CJ te zorgen. Wanneer Bailey sterft, sterft eigenlijk alleen de hond. De ziel blijft en komt terug in een andere hond(ras). Dit keer is Bailey geen jongen, maar een meisje en heet ze Molly. Alsof het voor elkaar bestemd was komt CJ op een dag bij het huis van Molly. Bailey/Molly ruikt aan alles dat het CJ is en had Ethan beloofd haar te beschermen. Bailey/Molly doet er dus alles aan om bij CJ in de buurt te blijven. En dat lukt. Maar dat gaat niet altijd even goed en ook Molly sterft. Wanneer Bailey/Molly weer in een andere hond veranderd kan hij CJ nergens vinden. Komt dit nog goed? Of zal Bailey/Molly CJ nooit meer te zien krijgen en kan hij haar nooit meer beschermen.

Mening!
Deze film heeft mijn verwachtingen doen verbazen, het is een film met een lach en een traan. Niet verwacht dat ik de film zo leuk zou vinden. Eigenlijk was ik er met een lage verwachting heen gegaan, maar ik moest voor jullie natuurlijk een review hebben. Het verhaal sprak me wel aan maar meer als “oké” film. Dat was het zeker niet. Ik heb erg gelachen tijdens deze film en eerlijk gezegd stonden de tranen ook zeker in mijn ogen op sommige momenten. Het verhaallijn is echt geweldig, dit is een film die ik zeker nog een keer wil kijken en ook zeker aan jullie aanraad. Er gebeuren zoveel dingen in een korte tijd en dat is echt geweldig. Het enige wat ik kan zeggen is bestel je tickets bij de bioscoop bij jou in de buurt!

Dit was mijn review over A dog’s journey, hebben jullie de film ook gezien, dan hoor ik graag jullie mening over de film. Je kan een reacties achter laten hieronder.
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: