Booksmart

Hey lieve lezers,

Welkom bij een nieuwe blogpost, vandaag heb ik weer een nieuwe film review. De film die ik afgelopen week heb gezien is Booksmart, een film die nieuw in de bioscoop is. Laat ik snel beginnen. Veel lees plezier!

Het verhaal
Het gaat over Molly en Amy die hun hele high school hard hebben geleerd om te slagen. Dat zijn ze nu en gaan na de vakantie beginnen op goede universiteiten als Yale en Columbia. Wanneer Molly haar klasgenoten hoort praten in de WC over haar en er even later achterkomt dat die ook naar goede universiteiten gaan. Terwijl hun alleen maar hebben gefeest afgelopen jaar. Molly kan er niet tegen, ze wil haar klasgenoten laten weten dat zij ook leuk zijn en willen naar de party van Nick. Alleen kom je daar niet zo makkelijk als je een nerd bent, want het adres is niet zo makkelijk te krijgen.

Mening!
Wat zal ik over deze film zetten, het was zeker een leuke film alleen niet een hele boeiende film naar mijn mening. Ik heb zeker gelachen tijdens de film, maar naar mijn idee was het te veel de bedoeling om grappen te maken waardoor het een beetje overdreven werd, dat vond ik erg jammer.
De film zal ik zeker niet afraden, maar ik raad hem denk eerder aan bij een film avondje met je vriendinnen. De acteurs speelde wel heel sterk! Daar mijn complimenten naar!

Dit was dan weer mijn review, hebben jullie de films gezien? Laat jullie mening achter onder in de reacties!
Dikke Kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: