Queen of Jetlegs

Hello lieve lezers,

Welkom bij weer een nieuwe blogpost van mij! Vandaag heb ik voor jullie een nieuwe review, dit keer van het boek ‘Queen of Jetlegs’ geschreven door mijn favoriete content creator (hoe ze het zelf noemt) Noor de Groot. Jullie kunnen haar kennen van haar Instagram Queen of Jetlegs of haar YouTube kanaal. Ik volg haar nu een tijdje en ze is voor mij echt een inspiratie bron, ik vind haar foto’s zo mooi en kijk altijd met veel plezier naar haar vlogs. Nu heeft zij een boek uitgebracht over hoe ze haar merk op heeft gezet en met mooie tips over hoe jij een content creator of influencer kan worden.

Mening!
Ik sla het stukje van het verhaal over, dit omdat er niet echt een verhaal in zit. Het boek gaat over hoe Noor het merk Queen of Jetlegs heeft opgezet, met vele tips en stukjes over haar eigen leven.
Zelf ben ik niet iemand die van elk persoon een soort van biografie leest, maar aangezien Noor voor mij een grote inspiratie is was ik erg benieuwd naar het boek. Dus zodra ik hem kon pre orderen is dat ook gedaan!
Het boek heb ik in één keer uitgelezen wat iets positiefs is, wat daar in mee speelde is dat het boek niet voor tekst staat maar ook hele mooie foto’s die je ook op haar instagram kan vinden. Dat vind ik fijn weglezen, vooral omdat het niet in een verhalende tekst is.
Door dit boek te lezen heb ik veel dingen mogen leren, één daarvan is dat het niet raar is dat je als je net begint met een blog je niet honderden lezers/bezoekers trekt. Dat had ik ook niet verwacht, maar ik hoop dat ik de moed blijf houden om door te gaan met schrijven en mij niet tegen te laten houden door de gedachte die ik heb voor wat andere er wel niet van vinden. Ik doe wat ik leuk vind en als iemand anders dat niet leuk vindt is dat maar zo. Op dit moment zijn jullie vooral mijn vrienden en familie die dit lezen, maar door mijn instagram account hoop ik dat er meerdere mensen uiteindelijk op mijn blog terecht zullen komen.
Even terug naar het boek, voor iedereen die groter wil worden op instagram is dit het perfecte boek, er zitten veel inspirerende tips kan je vast een heel eind komen, deze zal ik ook proberen mee te nemen op mijn Instagram account, uiteraard staat op mijn account een ander soort foto’s dan op haar account maar toch.
In het begin lees je over hoe haar jeugd is geweest en hoe ze op dit idee is gekomen. Verder lees je dat ze zich heel makkelijk met de trends als het gaat om sociale media mee heeft laten groeien. Van een blog naar instagram en daarna nog uitbreid met YouTube.
Ik ben heel blij dat ze dit boek heeft geschreven en dat ze me nog meer inspiratie en soort van support heeft gegeven, in haar boek schrijft ze dat houdt van schrijven, stiekem hoop ik dat er ooit een verhalend boek van haar komt, want ik ben er van overtuigt dat ze dat kan! Noor, dit zal je vast niet lezen maar ik schrijf het toch. Je bent een power vrouw en ik heb veel bewondering voor je, blijf zo door gaan want je doet het super!

Processed with VSCO with e1 preset

Dit was dan mijn review van het boek ‘Queen of Jetlegs’ hopelijk vonden jullie het leuk, mochten jullie het gelezen hebben hoor ik graag jullie mening!
Het volgende boek dat ik ga lezen is ‘De edele kunst van not giving a f*ck’ een iets ander boek dan wat jullie op dit moment lezen op mijn blog maar nog steeds voor mij interessant. Het is namelijk een zelfhulphaatboek, als ik het zo kan verwoorden. In mijn blogpost zullen jullie er alles over lezen!

Dikke Kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: