De Libi

Hey lieve lezers,

Welkom bij weer een nieuwe post. Vandaag heb ik voor jullie een review over de film De Libi. Veel lees plezier!

Het verhaal
De film gaat over Bilal die graag een contract wilt bij TopNotch, hij kan zich moeilijk concentreren op school en gooit er dan ook met de pet naar. Wanneer meisjes hen vertellen dat ze naar de Jimmy Woo moeten komen doet Bilal er alles aan, om samen met zijn beste vrienden daar binnen te komen. Jimmy Woo is namelijk alleen voor bekende mensen! Maar hoe gaan ze daar binnen komen? Dat is nogal een opgave, gaat het ze lukken om binnen te komen?

Mening!
Voor mij is de film een beetje tegengevallen, ik had hem een stuk grappiger verwacht, als ik de trailer zag dacht ik wat een leuke film, maar dat was het niet. Ik denk dat het niet mijn type film is. Overigens vond ik de acteurs wel echt goed. Alleen trok het verhaallijn mij niet zo. Dat kan gebeuren, zal ik hem dus nog een keer kijken, nee. Wil ik hem gelijk afraden dat is het ook niet. Omdat het niet mijn type film is, betekent dat niet dat het jou type film ook niet is.

Dit was dan weer mijn review. Meer heb ik er niet echt over te zeggen. sorry voor mijn korte review, hij is in iedergeval wel eerlijk haha! Hebben jullie de film ook gezien hoor ik overigens graag jullie mening!
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: