Val voor mij

Hey lieve lezers,

Leuk dat jullie op mijn blog kijken, vandaag heb ik voor jullie een review over het boek Val voor mij, geschreven door Jennifer L. Armentrout. Eerder had ik al een review over het boek Blijf bij mij, het derde deel van de Wacht op mij boeken reeks. Vandaag heb ik het over het vierde deel. Laat ik snel beginnen, veel lees plezier!

Verhaal
In het vierde deel van de Wacht op mij serie nemen wij een kijkje in het leven van Roxy, die in het derde deel al een aantal voorbij kwam als barvrouw in Mona’s bar. Zes jaar geleden is Charlie, de beste vriend van Roxy, met een steen tegen zijn achterhoofd in het ziekenhuis beland. De steen heeft ervoor gezorgd dat hij een kasplantje is geworden. Elke vrijdag gaat Roxy bij hem langs. Na één van die bezoekjes stond agent Reece op haar te wachten, waar zij elf maanden geleden een one night stand mee heeft beleeft en sindsdien ontloopt ze hem, Reece komt vertellen dat Henry Williams vrij is, de man die er voor heeft gezorgd dat Charlie in het ziekenhuis is beland. Roxy kan het niet geloven. Reece geeft aan dat Henry op bezoek wilt bij Charlie maar daar is Roxy het niet mee eens.
Na elf maanden Reece te hebben ontlopen komen ze een punt het goed te maken, maar Roxy is niet helemaal eerlijk geweest over die ene nacht die zij samen hebben doorgebracht.
Er gebeuren steeds vreemde dingen in het huis van Roxy, in eerste instantie denkt ze dat het spookt in huis, of is er levend persoon die zich het gemakkelijk maakt in haar huis?

Mening!
Eerlijk is eerlijk, ik ben een groot fan van de Wacht op mij boekenreeks en ik kan alle boeken zeker aanraden. Maar bij dit deel duurde het even voor ik in het verhaal kwam, dit komt denk ik doordat er verschillende verhaallijnen door elkaar lopen, het verhaal tussen Reece en Roxy, het verhaal over Charlie en dan de vreemde dingen gebeuren in het huis. Voor mijn gevoel liep het allemaal een beetje door elkaar. Dat vond ik dan een klein minpuntje aan het boek.
Alle verhaallijnen los vond ik wel leuk, het zijn interessante onderwerpen. Wat ik heel tof vind aan de schrijfstijl van Jennifer is dat je telkens weer verliefd wordt op de jongens uit het boek, wat ik persoonlijk altijd doe ik een gezicht bij de personages verzinnen en telkens in elk boek ben ik verliefd geworden op de mannelijke personages, in het eerste deel op Cam, het tweede op Jase, het derde op Jax en in dit deel op Reece (het speelt ook mee dat hij agent is en ja ik heb ook wel een zwak voor knappe politiemannen haha!).
Ik raad het boek zeker aan, maar eerste de andere drie delen lezen haha.

Dit was dan weer mijn review van Val voor mij, de andere boeken zijn onderweg deel 5 en deel 6. Maar ik ga eerst heerlijk genieten van het boek van Noor de Groot ‘Queen of Jetlegs’ hier zal ik dan ook een review over schrijven ook al is dit niet het boek met een verhaal maar toch kan ik mijn mening er overgeven!
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: