Boekentips #2

Hello lieve lezers,

Welkom bij een nieuwe blogpost voor jullie. Vandaag heb ik weer een nieuwe boekentips voor jullie. Ik ga dit proberen elke maand te doen! Zodat jullie je boeken wenslijst ook even langer kunnen maken! Laten we snel beginnen, veel lees plezier!

Haat – Mel Wallis de Vries
Nikki wordt wakker in het park onder het bloed, in haar hand heeft zij een mes. Wanneer ze verderop kijkt ziet ze een meisje gewond liggen. Nikki kent haar niet, maar al snel wordt zij al schuldige aangewezen. Nikki kan zich niks herinneren van die bewuste avond. Alleen beetje bij beetje komt ze erachter wat er aan de hand is.

Work hard, play hard – Danique Bosscher
Dit boek gaat over hoe Danique MostWantedNL heeft opgericht. Het is een autobiografie en ik heb dit boek in één ruk uitgelezen. Het is een interessant verhaal hoe zij het vertrouwen had in haar bedrijf, het geeft mij echt doorzettingsvermogen. Het is heel interessant om te lezen, ook als je niet weet wie Danique is of wat MostWantedNL is. (Ze heeft ook super leuke kleren dus zoek het op)

Het geheim van Penumbra’s boekwinkel – Robin Sloan
Het verhaal gaat over Clay Jannon, wanneer hij zijn baan verliest, gaat hij opzoek naar een andere baan. Hij komt een advertentie tegen over een Nachtverkoper in een boekwinkel. Hij ziet geen andere keus en solliciteert. Hij wordt aangenomen, al snel komt hij erachter dat het geen gewone boekwinkel is. Er komen klanten van een eigenaardige boekenclub denkt hij, die kopen ook niet de standaard boeken, maar speciale boeken waarvan je de titel nergens anders, zelfs niet op het internet, te vinden is. Samen met een vriendin, die hij heeft leren kennen in de boekwinkel, gaat hij op onderzoek uit. Hij komt erachter dat het groter is dan een kleine eigenaardige boekenclub. En zijn baas Penumbra weet er alles van.

De meisjes van Manhattan – Fiona Davis
Rose Lewin is net samen gaan wonen met haar vriend Griff, in het appartementencomplex The Barbizon. Voor haar nieuwe baan bij een (nieuws)website moet ze zo snel mogelijk een nieuw artikel schrijven. Aangezien er nogal een verleden in The Barbizon zit, waar veel bekende mensen hebben gewoond, vindt Rose het een goed idee om het daarover te hebben. Er wonen namelijk nog 10 vrouwen in het complex die er al sinds de jaren 50 wonen. Wanneer ze met Darby McLaughlin in de lift staat is Rose er over uit. Het moet over deze mevrouw gaan. Na een kort roddel moment met één van de porties van het complex komt Rose erachter dat Darby bij een groot schandaal is betrokken.
Wanneer Griff Rose op straat zet en Rose nergens heen kan, maar wel op de hond van Darby past, gaat ze zonder na te denken daar heen. Aangezien Darby op reis is heeft Rose het rijk voor zich alleen, terwijl ze stiekem door de spullen van Darby snuffelt wordt het verhaal steeds interessanter!

Eén van ons liegt – Karen McManus
Wanneer er 5 leerlingen na moeten blijven, Bronwyn de nerd, Addy de prinses, Nate de crimineel, Cooper de sporter en Simon het buitenbeentje, komen er maar 4 levend het lokaal uit. Simon heeft pinda-olie binnengekregen terwijl hij een pinda-allergie heeft. Addy, Cooper, Bronwyn en Nate zijn de eerste hoofdverdachte’s van de politie. Want vlak voor dat Simon stierf wilde hij iets posten over hen op About That, de roddel site van Bayview High, zetten. 
Simon heeft de ‘geweldige’ roddel-App About That ontworpen, hier schreef hij de roddels van Bayview High op. Iedereen was bang dat er wat over hen geschreven werd, uiteindelijk alles wat Simon schreef was de waarheid. Maar welke roddels wilde hij over de andere vier bekend maken? 
Alle vier hebben zij een motief. De vraag is spreken zij de waarheid of liegt één van hen.
Langzaam in het boek zullen we er achter komen welke geheimen die vier te verbergen hebben en zal het zo heftig zijn dat ze een moord kunnen plegen? Of zit het net even iets anders in elkaar dan wij denken.

Processed with VSCO with e1 preset

Dit waren dan mijn boekentips, hebben jullie nog boekentips laat die vooral in de reacties achter! Van sommige boeken heb ik een review geschreven, wanneer je op de naam van de boeken klikt kom je op die reviews.
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: