Five feet apart

Het lieve lezers,

Welkom bij weer een nieuwe post, vandaag heb ik voor jullie een review over de film Five feet apart, een film naar het boek van Tobias Iaconis. Veel lees plezier!

Het verhaal
Het verhaal gaat over Stella en Will, beide lijden zij aan CF een ziekte in de longen. Stella is een controlfreak en Will is het tegenovergestelde daarvan. Wanneer Stella wil dat Will zijn behandeling, zijn laatste kan op het leven, serieus neemt besluiten zij samen de medicatie en behandelingen te doen. Alleen worden ze verliefd, maar door de ziekte kunnen ze eigenlijk niet samen zijn. Mensen die CF hebben mogen niet dichter bij elkaar komen dat Six feets, Aanraken is ten alle tijden verboden! Maar wat als die ziekte je alles heeft afgepakt, dan mag je ook wel iets terug pakken vind Stella. Ze wil One foot, five feet apart, at all time.

Mening!
Waar Then came you geen cliché film was, is five feet apart dat wel. Maar dat maakt het niet een mindere film. Stiekem brandde de tranen in mijn ogen. (Dat heb ik overigens bijna bij elke film maar hé). CF is een nog niet erg bekende ziekte, door deze film is daar weer een goede voorlichting voor geweest.
De film zet je ook aan het denken, hoe raar is het dat je die ene jongen of meisje waar je zielsveel van houdt niet aan kan raken, niet kan troosten bij verdriet. Zelf kan ik mij dat dus niet voorstellen, ik denk dat veel van jullie dat niet kunnen. Dat maakt deze film ook zo pijnlijk en komen de tranen vanzelf in je op.
De film heeft een lach en een traan en is zeker de moeite waard om te kijken, in de bioscoop, thuis op de bank, waar je maar wilt.
Ik kan niets anders zeggen dan dat het gewoon een heerlijk drama/romantic film is die gewoon heerlijk wegkijkt. Dus check hem allemaal!

Dit was dan alweer mjn review, hebben jullie de film nou ook gezien laat een reactie achter met jou mening, daar ben ik erg benieuwd naar. En tot de volgende film review!
Dikke Kus,
Britt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: