De geur van groen

Hey lieve lezers,

Welkom bij een nieuwe blogpost, vandaag heb ik voor jullie een review van het Boek dat in The Boox zat van juni, de geur van groen geschreven door Pamela Sharon. Veel lees plezier!

Het verhaal
Raven, beter bekent als Raaf, is blind geboren, maar wil niks liever dan een hetzelfde zijn als iedereen. Wanneer ze May-Lin leert kennen is vanaf dat moment dat Raaf kan zien door middel van May-Lin die haar uitleg geeft over de kleuren die May-Lin wel kan zien. May-Lin is het licht voor Raaf. Maar wat als May-Lin wegvalt en Raaf helemaal geen kleur meer kan ophalen, tot ze die ene persoon leert kennen, die haar opnieuw dingen laat zien!

Mening!
Aangezien ik dit boek niet zelf heb uitgezocht omdat hij in The Boox van juni zat. Dan is het altijd afwachten hoe het boek valt, zoals het boek het omschrijft is dat de kleur oranje, het kan twee kanten op gaan. Bij dit boek is het de goede kant op gegaan, het verhaal was heel makkelijk weg te lezen, je hoeft niet veel na te denken bij het boek en dat vind ik altijd wel fijn.
De geur van groen is Pamela Sharon haar eerste boek, van mij mag ze nog wel tientallen boeken schrijven, haar schrijfstijl is heel fijn om te lezen.
Je begint ook steeds meer een beeld te krijgen over hoe het leven is als je blind bent, er is een scene in het boek dat Roan (die ene persoon) haar meeneemt naar een donker restaurant waar hij net zoveel ziet als Raaf, helemaal niks dus. Het lijkt me ook lastig om altijd maar na gestaard te worden terwijl je dat niet kan zien maar het wel zo voelt. Terwijl ik het boek heb las kreeg ik haast het gevoel dat ik zelf blind was, dat klinkt gek maar wanneer ik lees speel ik het in mijn hoofd als een film af. Wanneer ik dat hier probeerde zag ik alleen maar zwart, hoe Roan eruit zien, geen idee. Hoe Raaf eruit ziet, geen idee. Hoe May-Lin eruit ziet, geen idee. Dat is de bedoeling bij een boek, dat je kijkt door de ogen van de hoofdpersoon en dat is naar mijn weten super goed gelukt met dit boek.
Daarom geen ik graag mijn complimenten aan Pamela Sharon voor haar schrijfstijl en ik lees graag meer van haar!
Dit boek moet je zeker lezen, ik raad hem zeker aan!

Dit was dan weer mijn review over het boek De geur van groen geschreven door Pamela Sharon. Een zeer interessant boek, heb jij dit boek ook gelezen hoor ik graag jullie mening in de reacties. Het volgende boek is Val voor mij van Jennifer L. Armentrout.
Dikke Kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: