The Boox Unboxing #Juni

Hello lieve lezers,

Welkom bij een nieuwe blogpost, vandaag heb ik voor jullie mijn unboxing van the Boox. Dit is het eerste pakket dat ik heb ontvangen en ik ben zo hyped! Ik zal eerst even in het kort uitleggen wat het inhoud, veel lees plezier!

Wat is the Boox?
The Boox in een abonnement waarbij je elke maand een boek in het door jou gekozen genre ontvangt. Je kan kiezen voor één boek (single boox) en dat is €25,99 per maand of twee boeken (double boox) dat is €41,99 per maand. Je kan voor één keer een boek bestellen, voor een kwartaal, een half jaar of een jaar.
Je kan kiezen uit de volgende genres, Roman, Feelgood, Thriller, Young Adult NL, Young Adult ENG, Kids en dan heb je nog een de mysterybox, dat inhoud dat het elke maand weer een verrassing welk genre je ontvangt.
Naast boeken ontvang je een leuke goodie en een boeklegger.

Welke Boox heb ik besteld?
Ik heb the Single Boox voor 3 maanden besteld met het genre Young Adult NL. Omdat ik niet wist wat ik kon verwachten heb ik het voor safe gekozen voor één boek voor 3 maanden, dan zit ik er niet een jaar aan vast. Ik heb op 9 mei mijn abonnement aangevraagd, alleen was ik toen te laat voor het de mei maand. Dus heb ik mijn eerste Boox box vandaag ontvangen. Ik raad dus aan om wanneer je het wil bestellen het de eerste dag van de maand te bestellen, ik denk dat je dan nog meedoet in die maand.

The unBOOXing
Het boek
Het boek dat ik heb gekregen deze maan is ‘De geur van groen’ geschreven door Pamela Sharon, een schrijfster die ik nog niet ken.
“Raaf is een doorsnee meisje van zestien. Ze houdt van lezen en is door op haar beste vriendin May-Lin. het enige wat haar leven anders maakt dan dat van de meeste tieners is dat ze blind is. Gelukkig verteld May-Lin haar hoe de kleuren ruiken en voelen. Zij creëert daarmee een wereld voor hen samen. Maar dan gebeurt er op een dag iets wat Raafs leven totaal op zijn kop zet en alle kleuren laat verdwijnen. In een wereld die niet alleen gaar kleur maar ook haar glans kwijt is, moet Raaf haar eigen weg zien te vinden.”

The goodie
Naast een boek zit er ook altijd een goodie in, ditmaal waren dat lekker ijsblokjes, het handige hiervan is dat je water er niet waterig van wordt. Heerlijk voor de warme zomer dagen, die er hopelijk snel aankomen. Daar zit ik dan met een koel drankje in de tuin een heerlijk boek te lezen. Tot die tijd moet ik het met alleen het boek lezen in bed onder een warme deken of in een heerlijk bad. Waar een koel drankje ook altijd welkom is!

Dit was dan mijn eerste Boox Unboxing, dit zal voor de komende 3 maanden te vinden zijn op de 3e zaterdag van de maand. Willen jullie nou jullie eigen Boox box bestellen klik dan hier. Ben je aan het twijfelen, hier kan je alle unBOOXingen lezen van de afgelopen maanden, dan kan je kijken of het iet voor jou is.
Binnenkort lezen jullie de review van dit boek!
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: