Blijf bij mij

Hello lieve lezers,

Welkom bij weer een nieuwe blogpost, vandaag heb ik voor jullie een review over het boek ´Blijf bij mij´ geschreven door Jennifer L. Armentrout. Laat ik snel beginnen met mijn review!

Het verhaal
Blijf bij mij is het derde deel van de ‘Wacht op mij’ boekenreeks.
Het verhaal gaat over Calla, zij studeert in Sherperdstown, alleen voor haar universiteitsvrienden heeft zij veel geheimen. Calla heeft niet de jeugd gehad die elk kind zou moeten hebben. Ze is op jonge leeftijd haar broers kwijtgeraakt, waardoor haar moeder verslaafd raakte aan drank en drugs. Wanneer het moment kwam is Calla het huis uitgegaan. Alleen vlak voor de zomervakantie heeft ze te horen gekregen dat er geen geld meer op haar spaarrekening stond. Ze wist dat haar moeder er iets mee te maken had, dus haar zomervakantie plannen waren terug keren naar de plek waar ze die verschrikkelijke jeugd heeft meegemaakt en haar moeder met een aantal dingen confronteren. Wanneer ze bij de bar van haar moeder aankomt, is haar moeder nergens te bekennen. Al snel komt ze erachter dat haar moeder is gevlucht en dat ze in diepe problemen verkeerd. Maar Calla heeft meer zorgen aan haar hoofd dan alleen haar moeder, in de bar werkt namelijk de knappe Jax, een slecht moment om verliefd op iemand te worden.

Mening!
De andere twee delen van de ‘Wacht op mij’ boekenreeks met als eerste deel, hoe kan het ook anders, ‘Wacht op mij’ met in de hoofdrol Cam en Avery en deel twee ‘Ga voor mij’ met in de hoofdrol Jase (beste vriend van Cam) en Teresa (zus van Cam/beste vriendin van Calla). Heb ik geluisterd tijdens mijn Storytel abonnement, deze heb ik vrij snel weer laten vallen omdat luisteren naar een boek niet mijn ding was. Maar ik wilde wel de boekenreeks afmaken, want het waren leuke verhalen.
Tijdens dit verhaal zat er een soort misdaad/thriller kant aan waardoor het verhaal spannend werd en je eigenlijk alleen maar door wilde lezen. Dat heb ik dan ook gedaan.
Voor mij zat er net iets te veel seks in het verhaal. Af en toe een seks scene kan ik wel hebben maar hoofdstuk in hoofdstuk uit, wordt voor mij een beetje irritant. (Ook al zijn boek relaties altijd perfect en de jongens uit een boek ook *zucht*, misschien dat ik het daarom ook irritant vind, aangezien ik niet zo perfecte jongen heb!)
Verder was het een top verhaal en kijk alweer uit naar het volgende boek die al in mijn kast staat.
Wat ik vooral leuk vind aan de boeken is dat je bij elk verhaal een bijrol leert kennen en die dan in het volgende verhaal centraal staat! Zoals Teresa en Jase in Wacht op mij, zaten en in Ga voor mij Calla, het volgende boek Val voor mij gat over Roxy, die Calla leert kennen in de bar van haar moeder. Oké ditijktmeer op een liefdes verklaring voor de boeken. Ik ga stoppen, mijn tip, ga vooral beginnen met de boeken te lezen. Je wordt telkens weer verliefd op de andere jongen. Maar Cam blijft mijn favoriet!

Dit was dan aweer mijn post, je denkt nu vast dat ik ‘Val voor jou’ ga lezen. Maar nee dat is niet zo. Het volgende boek is ‘de meisjes van Manhattan’.
Hebben jullie nolu ook één van de boeken van Wacht op mij gelezen? Ben ik erg benieuwd wat jullie favoriet is! Laat het onder in de reacties achter.
*Ps* ik heb een instagramaccount gemaakt voor mijn blog. Mochten jullie op de hoogte willen blijven volg dan @Movok.blog en houdt mijn posts inde gaten!
Dikke kus,
Britt

Een gedachte over “Blijf bij mij

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: