Favoriete videolandseries NL

Hi lezers,

Welkom bij weer een nieuwe blogpost op Movok. Vandaag heb ik voor jullie een lijst met 5 series die ik leuk vind op Videoland. Laten we snel beginnen.

Zwarte tulp
Door deze serie ben ik begonnen met Videoland, seizoen 1 had ik gezien op tv en toen kreeg ik een reclame dat seizoen 2 te zien was op videoland. Mijn idee was dan ook om het in twee weken te kijken omdat de eerste 2 weken gratis was. Alleen is dat niet zo gegaan en ben ik blijven hangen op videoland omdat er veel meer leuke dingen opstonden!
Het verhaal gaat over families Vonk en Kester die al jaren in de bollen industrie zitten. Vijftien jaar geleden bij een auto ongeluk waarbij de broer en schoonzus van Henk Kester zijn omgekomen is de haar aan de familie Vonk begonnen. Henk is ervan overtuigd dat Luuk Vonk hen met opzet heeft aangereden. Wanneer de familie Kester erachter komt dat familie Vonk een Zwarte Tulpenbol heeft begint er een oorlog, die niet iedereen zal overleven.

De serie is zeker aan te raden als je van spanning houdt. Zowel seizoen één als seizoen 2!

12 van Oldenheim
Dit is denk de meest spannende serie die ik gezien heb. Tijdens mijn stage in Italië kwam deze serie uit. Toen hadden we slechte internet verbinding. Gelukkig hadden we download to go en kon ik de serie downloaden bij de openbare plekken op de camping. Dat deed ik en vervolgens heb ik de serie vrij snel uitgekeken. Met een dader die ik niet aanzag komen.

Het verhaal gaat over het dorp Oldenheim, wanneer na lange tijd journalist Peggy terug keert naar haar geboorte plaats, verdwijnt er op mysterieuze wijze een meisje van 16. Vlak daarna wordt nog een inwoner van het dorp vermist, het kan geen toeval zijn dat door de terugkomst van Peggy er verschillende inwoners vermist raken. Of toch wel? Nadat de één na de andere inwoner vermist raakt, breekt er paniek uit in het dorp. Maar als de 16 jarige, die als eerste vermist raakte plotseling terugkeert kan het een doorbraak wezen in het onderzoek!

Dit boek is spannend met een onverwacht eind! Zeker de moeite waard om te kijken.

Bagels & Bubbles
Deze serie was eerder te zien op tv, dat is dan ook waar ik hem voor het eerst heb gezien. Daar vond ik het al gelijk een leuk programma, met veel romantiek. Dat betekent lekker zitten na een lange dag school/werk en een aflevering kijken. Niet na te hoeven denken tijdens de serie.

Het verhaal gaat over een gewone bakkers jongen Rick die onverwachts in aanraking komt met de mooie beroemde Noa. Al snel krijgen zij gevoelens voor elkaar, daar is de manager van Noa het niet mee eens. Is Rick bestand tegen het aandacht die Noa krijgt en de streken die de manager uithaalt dat ze niet samen kunnen blijven. Is de beroemdheid Noa niet naar het hoofd gestegen en kan ze ook gewoon op bezoek komen bij de familie van Rick?

Wat ik al vertelde dat het een heerlijke romantische serie is die lekker makkelijk wegkijkt. Wat misschien gevaarlijk is want dan gaan je bingen.

Hart tegen Hard
Dit is een romantische misdaad serie. Ik hou van misdaad/politie series dus dit was echt een goede serie. Ik heb ik vrij snel uitgekeken. Het heeft 12 afleveringen van 40 minuten, dat kijk je dan ook wel snel weg.

Thomas is rechercheur en Ava is misdaad verslaggever. Thomas probeert gewoon zijn werk te doen, alleen wil Ava hem steeds helpen. Hij slaat het in het begin een beetje af, maar Ava zal hoe dan ook bij elk onderzoek betrokken worden. Uiteindelijk kom Thomas erachter dat Ava nog eens goed van pas kan komen bij sommige onderzoeken. Ze besluiten samen te gaan werken, alleen bloeit er bij beide meer op dan goed speurwerk!

CMC
Dit is een ziekenhuis serie van videoland. Ik ben echt 5 keer opnieuw begonnen met kijken omdat ik maar niet door aflevering 1 heen kwam. Bij de 6de keer begon ik gewoon bij aflevering 2 en heb het toen uiteindelijk afgekeken.

De serie speelt zich af in een ziekenhuis, waar Cleo de nieuwe directeur wordt en er een hoop veranderd moet worden in het ziekenhuis. We volgen het leven de de patiënten en de medewerkers en komen achter vele geheimen. Zo ontstaan er relaties op de werkvloer, worden medewerkers ziek en verslavingen aan medicijnen.

Het is een super leuke drama serie met veel romantiek, zeker een aanrader om te kijken. (Ook al moest ik er zelf 5x over doen haha)

Dit was dan alweer mijn post. Hopelijk vinden jullie het leuk, laat vooral in de reacties achter wat jullie favoriete serie op videoland is, misschien kan ik die dan gaan kijken.

Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: