Greta

Hi lieve lezers,

Hierbij weer een nieuwe blogpost, vandaag heb ik voor jullie een review over de film Greta. Dit is een thriller film, mijn favoriete genre als het om films gaat! Laat ik snel beginnen met de review!

Het verhaal
Francis woont samen met haar beste vriendin Erica in New York, ze werkt als serveerster in een restaurant. Wanneer ze in de avond in de Metro naar huis zit, ziet ze een verlaten tas op één van de stoelen staan. Ze neemt deze en wil hem bij de gevonden voorwerpen achterlaten, helaas en jammer voor Frances is deze dicht. Ze neemt de tas mee naar huis en vindt een briefje met het adres er op met de tekts ‘als je deze tas gevonden hebt’. Erica vindt het maar vreemd, Frances trekt het zich niet aan en besluit de tas de volgende ochtend terug te brengen.
Wanneer ze de volgende ochtend aankomt bij het huis doet er een oudere vrouw open, Greta de oudere vrouw biedt haar koffie aan. Na een kop koffie is Frances erachter gekomen dat de vrouw erg eenzaam is. Aangezien ze haar overleden moeder erg mist besluit Frances, Greta vaker op te zoeken. Al snel komt ze erachter dat dat niet de juiste beslissing is geweest.

Mening!
Mijn voorkeur voor films ligt bij het Thriller genre zeker bij Amerikaanse films, dit omdat het toch wat beter in elkaar is gezet dan Nederlandse Thrillers.
Wat ik erg jammer vond was dat het heel lang duurde voor dat het ook echt spannend/eng werd. Eigenlijk pas aan het einde van de film. Waardoor voor mijn gevoel de film erg lang duurde.
Na afloop was ik blij dat ik de film overdag/ in de ochtend heb gekeken. Want na zo film alleen over straat zag ik niet echt zitten. Dus de film heeft zeker een effect op mij nagelaten.
Ik vond de acteurs zeer goed en overtuigend spelen, daarmee bedoel ik niet alleen de hoofdrolspelers maar ook de bijrollen zoals de detective en Erica!
Raad ik de film aan om in de bioscoop te kijken? Nee niet echt, alleen als je, net als ik, een abonnement hebt misschien. Verder als hij thuis op Netflix/Videoland zou hebben gestaan, zou ik wel zeggen kijk hem lekker.

Dit was dan alweer mijn review over Greta. Mochten jullie de film hebben gezien ben ik erg benieuwd naar jullie mening over de film! Laat dan zeker een reactie achter.
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: