Singel 39

Hey lieve lezers,

Welkom bij weer een nieuwe blogpost van mij! Vandaag heb ik voor jullie mijn review van de film Singel 39. Ik ben naar de Ladies night van Pathé geweest, dit was een cadeau voor moederdag! Laten we snel beginnen met de review van de nieuwe Nederlandse Romcom!

Het verhaal
Het verhaal gaat over Monique, gespeeld door Lies Visschedijk, en over Max, gespeeld door Waldemar Torenstra. Monique is een geweldige hartchirurg en heeft een goed leven. Alleen mist zij een man in haar leven. Er is wel een man, een chirurg uit Canada die na zijn bezoekjes in Brussel de nacht bij haar doorbrengt. Maar een vaste relatie heeft zij niet.
Max komt vragen of hij de schuur onder haar huis mag huren voor zijn kunst, Monique begint gevoelens voor hem te krijgen maar komt er dan achter dat hij niet op vrouwen valt. Wanneer hij zijn grote kinderwens uitspreekt wil Monique niks van kinderen weten, ze vindt dat het niet past in haar drukke leven. Maar de vriendschap met Max wordt steeds hechter. Wanneer Max dan ook een vrouw vindt die ook een kind wil, voelt Monique toch een soort jaloezie op komen.

Mening!
Deze film is een typische Nederlandse Romcom, je kent ze wel Verliefd op Ibiza/Cuba, Hartenstraat en zo kan ik nog wel even doorgaan. Maar dat maakt de film er niet minder leuk op. Ik had wel een soort andere verhaallijn verwacht, als ik eerlijk ben heb ik de trailer ook niet echt gezien. Maar toen ik stukjes voorbij zag komen zag ik er niet echt een verhaal in. Er zit dus wel degelijk een verhaal in, een verhaal over een alleenstaande homo met een kinderwens en een mooi verhaal over vriendschap.
De film is erg grappig, jullie zullen Lies Visschedijk wel kennen uit Soof, dat is echt een topvrouw en actrice. Eigenlijk zijn al haar films/series wel grappig. Ik heb zeker hard gelachen om de film, het was niet gemaakt grappig, sommige films zijn dat wel en daar houdt ik dan niet zo van.
Er zaten ook zeker diepgaande stukken in waar ik erg mijn best moest doen om mijn tranen binnen te houden. (Ik jank zoiezo snel bij films/boeken)
Verder vond ik er leuke acteurs in zitten, zoals Eva van de Wijdeven, daar ben ik al fan van sinds Dunya en Desie. Ze heeft geen grote rol maar wel een goede rol waar ik veel om heb gelachen.
Mocht je nog niks voor moederdag hebben gegeven afgelopen 12 mei, neem haar dan mee naar deze film, of je kan natuurlijk gewoon met je vriendinnen/vrienden gaan.
Wil je even naar een film waar je gewoon een avond kan genieten dan raad ik deze film 100% aan!

Dit was dan weer de review van Singel 39, hopelijk vonden jullie het leuk. Mochten jullie nou ook naar deze film zijn geweest laat het dan even weten, ik hoor graag ook jullie mening!
Dikke kus,
Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: