Personal Questions

Dag lieve lezers,

Welkom bij mijn eerste blogpost, aangezien vandaag mijn blog is ‘geopend’ gelijk een post over mij zelf. Zo kunnen jullie mij een beetje beter leren kennen. Laten we maar snel beginnen.

Naam
Mijn naam is Britt Lens!

Leeftijd
Ik ben geboren op woensdag 21 oktober 1998, dat betekent dat ik op dit moment 20 jaar ben.

Naam van je blog
Ik wilde een naam die niet met mijn eigen naam te maken had, dat vond ik een beetje saai. Toen was ik een beetje aan het na denken, waar wil ik deze blog over schrijven? Dat wilde ik over mijn hobby’s lezen en films kijken, daar kwam de naam Movok uit. “Mov” van Movies en “ok” van Book. Dat vond ik wel leuk staan, vandaar de naam Movok.

Hobby’s
Naast dat ik films kijken en lezen als hobby heb, vind ik nog wel meer dingen leuk. Ik vind het leuk om te fotograferen, daar ben ik dan ook wel mee bezig.
Verder vind ik nieuwe steden ontdekken erg aangenaam, zowel in Nederland als in het buitenland. Zo ben ik er vorig jaar achter gekomen dat Zwolle en erg leuke stad is, verder vind ik wel meer steden in Nederland leuk zoals Den Haag, Arnhem, Eindhoven, Groningen en ga zo maar door.
Schrijven vind ik ook leuk, zowel voor mijn blog als verhalen. Dan lig ik ’s avonds in bed en dan begin ik gewoon een verhaallijn in mijn hoofd te bedenken (in bed is dit nog al irritant omdat ik gewoon wil slapen dan!).

Irritaties
Eigenlijk heb ik wel veel irritaties, maar ik zal er even een aantal opsommen.
– Vreemde mensen die een random gesprek met me beginnen
– Alle insecten in de zomer
– Wanneer andere mijn gedachten niet begrijpen als ik iets uitleg
– School
Ik kan nog een hele lijst opnoemen maar daar ga ik niet aan beginnen. Misschien kan ik daar nog een andere blogpost van maken haha!

Werk/school/opleiding/studie
Momenteel werk ik en doe ik nog een opleiding. Vanuit mijn basisschool ben ik naar de middelbare school gegaan met VMBO Kader gericht als niveau, vervolgens wilde ik heel lang bij de politie werken, toen ik daar geen leuke tussen opleiding voor vond. Ben ik verder gaan kijken en ben ik in de toeristische sector beland. In 2015 ben ik als zestienjarige begonnen met de MBO opleiding, Leisure en Hospitality host niveau 3. Hierbij heb ik tweemaal een stage moeten lopen, één in Bella Italia en één gewoon in Nederland. Bij mijn stage in Nederland ben ik blijven hangen en werk ik in het weekend nog terwijl ik doordeweeks nog naar school ga. Inmiddels heb ik mijn Niveau diploma in de pocket en ben ik dit jaar begonnen met mijn laatste jaar Front Office Manager niveau 4. Hier hoop ik komende juni mee klaar te zijn en mijn diploma hiervoor te ontvangen. Dan ga ik nog werken tot en met oktober op de Camping waar ik momenteel werk als receptionist. Daarna zie ik verder wel weer wat ik ga doen!

Dit was mijn eerste Personal Questions, ik denk dat ik er nog meer van ga maken want dat vind ik erg leuk.

Dikke Kus,

Britt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: